Ekaks mä haluun pyytää anteeks teiltä rakkailta lukijoilta ku en oo kerenny päivittelee, mut olin hiihtolomal matkal ja sit mulle tuli vähän sydänsurui ja vaivuin depikseen. Mut nyt oon taas kunnossa, miehii tulee ja menee, mut fashion forever <3

Mut nyt ku mä ite oon vähän pihalla kaikesta maailman menosta, koska ei oikee oo jaksanu kiinnostaa, nii mä pidän pienen uutikertauksen !

Joka naisen unelma mies, Hugh Hefner haluis Ashleyn ja Mary-Katen Playboyhin kuviin. Jos asiaa multa kysytään nii sanoisin et pitäs omistaa tissit et vois pornolehdessä poseerata, mut ihan miten vaan. Ja tiestysti Lindsayta, joka kohautti alastonkuvillaan, on tietenki kosiskeltu.

1337061.jpg

Rinnoista puheen ollen, joku wannabee julkkis nimeltä Marika Fingeroos on hankkinu silikoonit. Se kelailee et se sais jotain mallikeikkoi niillä mut ihan tiedoks sille, Hugh Hefner ei tykkää lehmistä vaan naisista.

No sit dear Pamsu aikoo mitätöidä liittonsa. mikäs siinä jos mies on sika. Syy on meinaa petos.

1337031.jpg

Rick Salomon, eli Pamsun mies, josta se hakee sitä liiton mitätöintiä´, niin sillähän oli Parisin kaa seksivideoki, mut nyt ei oo seksividosta kyse, vaan Paris on ottanu aivan upeita, seksikkäitä kuvia ! Tsekatkaa. 

1337034.jpg

Malleista taas, suomen huippumallihaussa sarjan kilpailijoitten kuvat on nyt julkistettu. Jos oisin tienny et taso on toi nii olisin itekki lähteny mukaan, koska voittaisin noi kaikki  mennen tullen, koska mussa jos kessä on malliainesta.  Kuka on teiän suosikki?

1337083.jpg

No ainii viel,  sit joku Kiss niminen bändi jostain kivikaudelta on tulos suomeen ja saa vetää kaks keikkaa.  siis oikeesti, ketä kiinnostaa jotkut 60 wee  vaarit vetämäs jotain rokkishowta ja laulamas pussailusta?